Sportlessen & Personal Training

Introductie:

In deze hectische tijden is het van groot belang om goed voor jezelf te zorgen en op tijd rust te nemen en te ontspannen.

Het effect van beweging en muziek op het fysieke en mentale welzijn is enorm groot.

Mijn grootste doel in het leven is mensen, letterlijk en figuurlijk, te “stretchen” door ontspanning, beweging en creativiteit, om zo terug dichter bij zichzelf te komen en een andere kant van zichzelf te zien, hun blik op zichzelf te verruimen.

Want door stress, drukte en angsten (de typische kenmerken van ons huidig leven), herken je jezelf soms niet meer.

Het is belangrijk jezelf terug te vinden, en er is geen betere manier om jezelf terug te ontdekken dan door te bewegen, te ontspannen en je hoofd leeg te maken.

Zelf sport ik al sinds mijn 14e en geef ik al meer dan 20 jaar les.

Alle soorten hypes zijn gepasseerd: aerobics, BBB, spinning, step-aerobics, tae bo, en noem maar op.

 

Daarom ben ik sinds september 2020 in Velm gestart met verschillende groepslessen en in 2021 als personal trainer. 

Locatie van de groepslessen: polyvalente zaal van Basisschool 't Vlindertje, Battelestraat 18, 3806 Velm. Inkom via poort in de Battelestraat.

Prijzen groepslessen: 

De lessen kunnen per keer betaald worden: 13€ per uur. 

Of je kan een abonnement nemen van 10 beurten, wat voordeliger is en een heel jaar geldig. Prijs: 100€. 

Enkele praktische zaken voor de groepslessen:

- Inschrijven kan op deze website door op de knop "Inschrijven" te klikken bij de desbetreffende les, en alle gegevens in te vullen. Let op: je kan slechts 1 les per keer reserveren, dus geen twee lessen tegelijk. Wil je voor een tweede les inschrijven, dan moet je dit apart doen. Inschrijven kan tot 13u op de dag waarop de les plaats vindt. Na 13u wordt geen rekening meer gehouden met je inschrijving. Dus denk er op tijd aan! Voor wie liever op een andere manier inschrijft, of nog extra vragen heeft, kan me ook via SMS, telefoon of mail contacteren. 

- Heb je je ingeschreven, maar ben je toch belet om naar de les te komen, gelieve zo snel mogelijk te annuleren, zodat een ander je plaats kan innemen. Inschrijven en niet komen opdagen zonder verwittigen, is toch betalen. 

- Betalen kan ter plaatse Cash of met Payconiq als je per les betaalt.

Indien je een abonnement wilt, schrijf je het juiste bedrag over op rekeningnummer BE50 0016 8846 1418  met vermelding van je naam en voornaam, "abonnement", en de naam van de les waarvoor je een abonnement wilt. Let op: het bedrag moet op de rekening staan vóór je naar de lessen komt. Houd rekening met enkele dagen wachttijd. 

- Iedereen is verzekerd voor mogelijke ongevallen.

- We zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen. Draag zorg voor je eigen spullen. 

- Breng vanwege Corona altijd je eigen materiaal mee (matje, handdoek, water, eventueel halters en dynaband). Carpoolen is verboden, tenzij met iemand van je eigen bubbel. Draag je mondmasker tot je in de zaal bent, hier mag het mondmasker af mits afstand houden. Na de les mondmasker terug aandoen en de zaal verlaten via de speelplaats.  

- Draag gemakkelijke sportkledij en sportschoenen. Breng bij slecht weer je sportschoenen mee en doe ze in de zaal pas aan. Zo houden we de vloer proper. 

- Parkeren kan in de Battelestraat tegenover de school. Ben je van Velm: kom dan te voet of met de fiets! Extra beweging is mooi meegenomen! 

 

Aangezien het met het hele Corona gebeuren niet altijd mogelijk was (tijdens een lockdown) om de groepslessen te laten doorgaan, ben ik begonnen als personal trainer. 

Je krijgt persoonlijke 1 op 1 begeleiding op 3 vlakken: bewegen, voeding en mindset.

Samen werken we aan een betere conditie en spieropbouw in de buitenlucht, je krijgt voedingsadvies en door middel van individuele gesprekken pakken we de issues aan die er eventueel in je hoofd spelen.

Geen dieet, geen hypes (daar geloof ik niet in), outdoor trainingen (dus Corona proof) en genoeg aandacht voor het mentale aspect. Je krijgt een pakket op maat gemaakt, aangepast aan jouw persoonlijke doelen en wensen. 

Wat wil je nog meer?

Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek! 

 

Hieronder vind je nog een overzicht van onze aangeboden groepslessen in Velm.

 

K-robics

Kinder aerobics
Aerobic lessen voor kinderen van 6 tem 8 jaar.

 

Na een korte opwarming met aerobic pasjes/combinaties, wordt er in spelvorm gewerkt aan conditie verbetering door creatief te bewegen op muziek. Ook kracht oefeningen worden gedaan met spierversteviging tot gevolg. Aan het eind van de les volgt ontspanning en stretching van de gebruikte spieren.

 

Wanneer? maandag 18-19u

Data 2021: 

 

T-robics

Teen aerobics
Aerobics lessen voor tieners van 9 tem 12 jaar.

 

Na een korte opwarming met aerobic pasjes, wordt er bewogen op muziek om de conditie te verbeteren in de vorm van aerobic combinaties, gevolgd door spierverstevigende oefeningen, ontspanning en stretching van de gebruikte spieren. 

 

Wanneer? dinsdag 17-18u

Data 2021: 

 

Easyrobics

Soft aerobic les
Rustige aerobic/BBB les voor volwassenen vanaf 18 jaar.

 

Korte opwarming met aerobic pasjes/combinaties op muziek, gevolgd door spierverstevigende oefeningen op de mat, met halters en/of dynaband. Eindigend met relaxatie en stretching van de gebruikte spieren. In deze les wordt niet gesprongen of gelopen, de focus ligt op spierversteviging en toning/styling van het lichaam. 

 

Wanneer? maandag 19u15-20u15

Data 2021: 

 

Heavyrobics

Intensieve aerobic les
Hevige aerobic les voor volwassenen vanaf 18 jaar.

 

Intensieve aerobic les, gericht op conditietraining en krachtopbouw. Lopen, springen, krachtoefeningen, intervaltraining, zot doen op muziek en je helemaal geven. Opbouw van de les: opwarming-conditie-kracht-stretching. Gebruik van halters en/of dynaband bij de krachtoefeningen. Zeer afwisselende lessen, geen enkele les is hetzelfde! 

 

Wanneer? dinsdag 19u30-20u30

Data 2021: 

 

S-robics

Senioren aerobics
Body/Aerobic les voor volwassenen vanaf 60 jaar.

 

Rustige les voor senioren. Korte opwarming op muziek in de vorm van aerobic pasjes/combinaties, gevolgd door spierverstevigende en lenigheidsoefeningen. Eindigend met relaxatie/stretching van de gebruikte spieren. 

 

Wanneer? dinsdag 18u15-19u15

Data 2021:

 

Relaxatie/Stretching

Ontspanning
Relaxerende les voor volwassenen vanaf 18 jaar.

 

Een uur lang relaxeren, ontspannen, stretchen, rusten, hoofd leeg maken en ademhalingsoefeningen. Je voelt je erna als herboren! Lichamelijk en mentaal volledig terug tot jezelf komen is het doel van deze les. 

 

Wanneer? maandag 20u30-21u30

Data 2021: