Manicure & Gelnagels

Laat je nagels op de juiste manier behandelen.

Je handen zijn je visitekaartje. Laat ze optimaal verzorgen en verwacht je al maar aan complimentjes over je mooie nagels!

Het is belangrijk om je handen en nagels op de juiste manier te verzorgen. 

Een standaard manicure kan al wonderen doen.

Scrub van de handen, verzorging van de nagelriemen, vijlen van de nagels, massage met handcrème en nagelriemolie. Je stapt buiten als een herboren mens! Zie het als een me-time relax moment waar iedereen recht op heeft!

Gelnagels zijn de ideale oplossing voor nagelbijters, zo heb ik er al velen van af geholpen. Zo lang de gel erop zit, bijten ze niet meer.

Veel mensen hebben last van broze nagels die snel inscheuren of afbreken. Voor hen zijn gelnagels ook de perfecte manier om de nagels stevig te houden. En met een prachtig geldesign vallen je nagels nog meer op, zodat je vaak complimentjes krijgt! Ik heb oneindig veel mogelijkheden om de nagels te versieren: steentjes, stickers, glitters, stripes, cat eye, tekeningen schilderen met acryl verf, ...

Gebroken of gescheurde nagels behoren voortaan tot het verleden, je hebt 4 weken lang deugd van mooie, sterke nagels.

Bij mij als nagelstyliste heb je ook geen brandend gevoel onder de lamp, geen pijn bij het vijlen, geen beschadigde nagels na het verwijderen van de gel. Alle stappen worden zorgvuldig en hygiënisch uitgevoerd en de gelnagels houden minstens vier weken lang. Voor mensen die snel last hebben van lifting gebruik ik speciale producten om dit tegen te gaan.

Ik zeg altijd: één keer gelnagels gehad en je wilt nooit meer terug, je bent verslaafd! Test het uit en je zal me moeten geloven!